Retur gratuit pentru orice comandă plasată prin LeilaShoes.ro

otter.ro

PR Burete pentru luciu, Solitaire
19.0 Lei

Burete pentru luciu Recomandat pentru: toate tipurile de piele, excetand piele intoarsa si nabuc. Mod de utilizare :  1. Indepartati murdaria si praful.  2. Apoi aplicati produsul.  Atentie :   - Contine ceara de albine

Vezi produs aici

otter.ro

PR Perie din lemn si material sintetic, Solitaire
35.0 Lei

Perie din lemn si material sintetic Recomandat pentru: piele intoarsa, velur si nabuc. Mod de utilizare : 1. Se foloseste pentru asprirea pielii intoarse, velour si nabuc, dupa aplicarea substantelor Solitaire adecvate pentru intretinerea incaltamintei.

Vezi produs aici

otter.ro

PR Radiera pentru piele intoarsa, Solitaire
40.0 Lei

Radiera curatare Recomandat pentru: piele intoarsa. Mod de utilizare: 1. Indepartati, pus si simplu, petele si murdaria de pe incaltaminte.

Vezi produs aici

otter.ro

PR Perie pentru lustruit, Solitaire
26.0 Lei

PR Perie pentru lustruit, Solitaire , Pentru: , Brand: Solitaire , culoare: , Material exterior: , Material talpa: , Tip inchidere: , Greutate: . Livrare gratuita pentru comenzile de pest 249 RON acasa si in locker. Retur gratuit de acasa sau in locker.

Vezi produs aici

otter.ro

PR Radiera, Solitaire
27.0 Lei

Radiera Recomandat pentru: piele intoarsa si nabuc Curata diferite tipuri de piele avand o parte moale, cu pori mari si o parte rezistenta, din cauciuc. Mod de utilizare : 1. Se indeparteaza praful si murdaria. 2. Curatati zona cu radiera si apoi treceti-o pe toata suprafata incaltamintei usor.

Vezi produs aici

otter.ro

PR Perie din material sintetic, Solitaire
19.0 Lei

Perie din material sintetic Recomandat pentru: piele intoarsa. Mod de utilizare: 1. Se foloseste pentru curatarea si  asprirea pielii velur si nabuc dupa aplicarea substantelor Solitaire adecvate pentru intretinerea incaltamintei (de exemplu Velour Nubuk Pflege Stics).

Vezi produs aici

Comanda online Perii Si Accesorii